Over ons

IZV is opgericht in 1964 en is gespecialiseerd in de levering en montage van dak- en gevelbekleding. IZV staat voor STOER, KWALITEIT, STERK, DUURZAAM, COOL. Wij assisteren ook de architect en/of aannemer bij het uitwerken van het ontwerp of het oplossen van bouwkundige vraagstukken. Bij IZV zijn er circa 50 medewerkers werkzaam verdeeld over montage, de productie en kantoor. De organisatiestructuur staat garant voor een vakkundige uitvoering van projecten, ongeacht de complexiteit met betrekking tot de architectonische, functionele, akoestische, thermische en structurele eisen. IZV is niet alleen werkzaam in de Benelux, maar ook ver daar buiten. Wij zijn dan ook trots dat wij in de regio aan vele prachtige projecten mogen werken.
Meer informatie >


Duurzaam

Staal is een prachtig product, het is robuust, duurzaam, veelzijdig en 100% recyclebaar. Wanneer staal goed wordt toegepast heeft het een zeer lange levensduur. Dat betekent dat constructies met staal lange tijd meegaan. Doordat staal ook de eigenschap heeft dat het eenvoudig aan te passen is, zijn de constructies ook erg flexibel. Hierdoor is een stalen constructie ook goed mee te nemen in aanpassingen of aanbouwen zodat het oorspronkelijke materiaal niet hoeft te worden vervangen.

Vacatures

Om de succesvolle groei voort te zetten zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een schoolverlater of wil je graag werken in de bouw maar heb je geen relevante ervaring of diploma’s? Geen probleem, wij bieden jou een intern opleidingstraject aan. 
IZV staat voor kwaliteit en service, wil jij ook deel uit maken van ons team?  Bekijk dan de vacatures en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
Alle vacatures >

Erkend leerbedrijf

We merken dat het steeds moeilijk wordt om goed technisch geschoold personeel te kunnen vinden.
Steeds minder jongeren kiezen tegenwoordig voor techniek.
Wij willen ons als bedrijf graag beschikbaar stellen om jongeren kennis te laten maken met de techniekwereld.
Wij hebben verschillende leerwerktrajecten (BBL) en stageplaatsen als erkend SBB leerbedrijf. 
Meer informatie >

Certificeringen

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Degene die IBS zijn project toevertrouwt heeft de rustgevende zekerheid van een innovatief bedrijf dat gecertificeerd is volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 en het veiligheidscertificaat VCA** , welke beide al in beginjaren '90 werden behaald. De werkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame voorlieden en monteurs. Een onwrikbaar principe van IBS is dat aangenomen projecten steeds worden begeleid door eigen voorlieden en uitvoerders. 
Meer informatie >

Kom langs, de deur staat open

Wil je graag eens op bezoek komen voor een persoonlijk gesprek?
De deur staat altijd open op de volgende locatie:

Hof te Zandeplein 13
4587 CK
Kloosterzande

Meer weten? Contacteer ons

Afspraak maken

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems