Diensten

Gevels

Gevels

Voor de professionele realisaties van bouwprojecten gebruikt IZV een diversiteit aan gevelbekledingsmateriaal. Zoals: Profielplaten, Plankprofielen, Sandwichpanelen, Vlakke gevelsystemen, Design panelen voor een duurzaam en esthetisch aanzicht. Ook geïsoleerde gevelsystemen zoals...

Daken

Daken

Als het om dakbekleding gaat biedt IZV u een scala aan mogelijkheden. Wij werken met hoogwaardige materialen en ons personeel heeft een gedegen kennis van de producten die gebruikt worden. Afhankelijk van de belasting, overspanning, isolatie, doorbuigingseisen, esthetische functie en eventuele bijkomende factoren dragen wij de juiste oplossing aan.

Dakpanplaten

Dakpanplaten

Om esthetische en praktische redenen zijn de dakpanplaten uiterst geschikt voor een nieuw dak. Dankzij het geringe gewicht van de platen kan een lichtere en veel goedkopere onderconstructie gemaakt worden. Voor renovatie van oude daken is het de ideale oplossing. In de meeste gevallen mag de oude...

Façades

Façades

Esthetica is steeds belangrijker op bedrijfsterreinen. Door het plaatsen van voorzetwanden kan een eenvoudig gebouw architectonische allure krijgen. Daarnaast is de toepassing van facades ook een ideale manier om uw verouderde pand op een relatief goedkope wijze de uitstraling van nieuwbouw te...

Boeiboorden en goten

Boeiboorden en goten

IZV produceert zelf op maat boeiboorden, windveren, dakgoten etc. Zetwerk wordt geproduceerd tot een lengte van maximaal 12 meter.

Wanden

Wanden

Er zijn situaties waar extreme geluidsisolatie gewenst is, bijvoorbeeld in bioscoopcomplexen, discotheken, theaters en industriële gebouwen. Hierbij kan IZV helpen met Technostar wanden.

Hallenbouw

Hallenbouw

Door haar ontwerpen op het gebied van lichtgewicht staalconstructies geschikt voor grote overspanningen, geniet IZV inmiddels van een brede bekendheid.

Valbeveiliging

Valbeveiliging

Werkgevers en opdrachtgevers zijn samen verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers die op hoogte werken. Een gebouweigenaar is bij onverhoopte incidenten aansprakelijk als hij niet zorgt voor een veilige werkomgeving. Indien er geen valbeveiliging aanwezig is dan kan het toepassen van permanente valbeveiliging uitkomst bieden.
 


 

Refacing

Refacing

IZV heeft voor het revitaliseren van uw (verouderde) gebouw ‘Refacing Solutions’. De uitstraling van uw gebouw kan door het plaatsen van een nieuwe gevel als nieuw opgeleverd worden. Er is diversiteit aan mogelijkheden en materiaalgebruik. Door middel van ‘Refacing Solutions’ kan IBS uw gebouw een nieuw leven inblazen.

Staalconstructie

Staalconstructie

IZV verzorgt het ontwerp, de constructie, de fabricage en de montage.

Daken en gevels

Daken en gevels

IZV gebruikt een diversiteit aan gevelbekledingsmateriaal voor de professionele realisaties van bouwprojecten.

IZV biedt u een scala aan mogelijkheden als het gaat om dak-bekleding. IZV werkt met hoogwaardig materiaal. Onze werknemers hebben een gedegen kennis van de producten die gebruikt worden.

Onderhoud

Onderhoud

Onze medewerkers die opgeleid zijn bij het Kettlitz Instituut, zijn zeer gespecialiseerd en weten als geen ander hoe je hiermee om moet gaan.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw gebouw in goede conditie blijft, dan is er naast de inspectie- en adviesrapportage de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Ontwerp systemen

Ontwerp systemen

IZV ontwerpt en realiseert naast complete hallen ook andere staalconstructies zoals:

Asbestsanering

Asbestsanering

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal mineralen dat is opgebouwd uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels.

Inspecties

Inspecties

Inspectie is zeer belangrijk als het gaat om staalconstructies, dak- en/of gevelbekleding.

Helpdesk

Helpdesk

IZV verzorgt al uw meldingen voor herstellingen, schade en/of renovatie, op de gebieden die wij met u afspreken, op de meeste efficiënte en kosten effectieve wijze. Hiervoor hebben wij een single point of contact beschikbaar die 24/7 operationeel is. Natuurlijk zullen de SLA’s en KPI’s hierbij gerespecteerd worden binnen het kader van de veiligheidsnormen.

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems