Historie

Isolatiebedrijf Zeeuws-Vlaanderen (IZV) begon op bescheiden schaal met het uitvoeren van isolatiewerken in Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. Sindsdien maakte IZV een snelle doorgroei. Het bedrijf verhuisde in 1975 van Sas van Gent naar Kloosterzande waar het intrek nam in een ruim en modern bedrijfspand.

IZV voerde veel uiteenlopende isolatiewerken uit, vele kilometers aan leidingwerk, ketels, tanks en installaties werden bekleed voor vele opdrachtgevers in de petrochemie, industrie, energiecentrales etc.

In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een isolatiebedrijf tot een vooraanstaand aannemingsbedrijf van dak- en gevelbekleding concepten, waarbij alle denkbare vormen van dak- en gevelsystemen en staalplaat-beton vloersystemen denkbaar zijn.

IZV opereert niet alleen in de Benelux, maar ook ver daar buiten. IZV gaat verder dan alleen het leveren en monteren van dak- en gevelbekleding, het assisteert de architect en/of aannemer eveneens bij het uitwerken van het ontwerp of het oplossen van bouwkundige vraagstukken. De organisatiestructuur staat garant voor een vakkundige uitvoering van projecten, ongeacht de complexiteit met betrekking tot de architectonische, functionele, akoestische, thermische en structurele eisen.

IZV heeft bijzondere kennis en ervaring op het gebied van specifieke geluidswanden zoals die gelden voor de wanden van bijvoorbeeld bioscopen.

IZV heeft veel ervaring en een zeer brede kennis op het gebied van dak- en gevelbekledingssystemen. Door de materialen, producten en afwerkingen evenals de creativiteit steeds op nieuwe en innovatieve wijze toe te passen, hebben opdrachtgevers en architecten volledige vrijheid bij het verwezenlijken van hun ontwerpen.

Door de gedegen kennis van IZV op het gebied van deze toepassingen en haar professionaliteit zijn ze ervan verzekerd dat deze projecten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems