IZV Roofing & Cladding

IZV heeft veel ervaring en een zeer brede kennis op het gebied van dak- en gevelbekledingssystemen. Door de materialen, producten en afwerkingen evenals de creativiteit steeds op nieuwe en innovatieve wijze toe te passen, hebben opdrachtgevers en architecten volledige vrijheid bij het verwezenlijken van hun ontwerpen.

Door de gedegen kennis van IZV op het gebied van deze toepassingen en haar professionaliteit zijn ze ervan verzekerd dat deze projecten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. IZV realiseert efficiënt, kwalitatief en met opvolging van de geldende kwaliteits- & veiligheidsnormen. IZV is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001, NEN-EN 1090-1 en ISO 3834-2 en het veiligheidscertificaat VCA**. IZV beschikt over een eigen productieafdeling en vakbekwame montageploegen.


Actueel

Monteren valbeveiliging

Monteren valbeveiliging

Het monteren van valbeveiliging is specialistisch werk. IZV heeft gespecialiseerde monteurs voor het plaatsen en onderhouden van valbeveiliging. Wij kunnen u hierin uitgebreid adviseren.  

Lees verder
Unicef Plastic Bricks

Unicef Plastic Bricks

Wij helpen kinderen in Ivoorkust door UNICEF te steunen bij de bouw van scholen via het innovatieve project Plastic Bricks. Door plastic te recyclen worden bouwstenen voor klaslokalen worden gemaakt. We sluiten ons met deze samenwerking aan bij UNICEF Business Buddies.

UNICEF Business Buddies is een concept dat bedrijven met het werk van UNICEF verbindt. Dankzij de steun van Nederlandse bedrijven zorgt Unicef ervoor dat meer kinderen in Ivoorkust naar school kunnen, en dat tegelijk andere problemen in het land worden aangepakt. 

Lees verder
Nieuwe zijlader

Nieuwe zijlader

Deze mooie zijlader is aan ons wagenpark toegevoegd. Met deze zijlader kunnen we efficiënt laden en lossen en lange stukken staal veilig en efficiënt verplaatsen zonder de veiligheid van de lading in gevaar te brengen. De zijlader is ook erg stabiel waardoor zwaardere lasten over een langere afstand kunnen worden vervoerd.

Lees verder
Nieuwe verreiker

Nieuwe verreiker

Deze alleskunner is aan ons machinepark toegevoegd. Deze roterende verreiker is compact, wendbaar en breed inzetbaar.
De machine is uitgevoerd met vorkenbord, werkbak, hijslier en naast de reguliere bediening ook radiografisch te bedienen.

Lees verder

Direct naar

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems