IZV Roofing & Cladding

IZV heeft veel ervaring en een zeer brede kennis op het gebied van dak- en gevelbekledingssystemen. Door de materialen, producten en afwerkingen evenals de creativiteit steeds op nieuwe en innovatieve wijze toe te passen, hebben opdrachtgevers en architecten volledige vrijheid bij het verwezenlijken van hun ontwerpen.

Door de gedegen kennis van IZV op het gebied van deze toepassingen en haar professionaliteit zijn ze ervan verzekerd dat deze projecten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. IZV realiseert efficiënt, kwalitatief en met opvolging van de geldende kwaliteits- & veiligheidsnormen. IZV is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001, NEN-EN 1090-1 en ISO 3834-2 en het veiligheidscertificaat VCA**. IZV beschikt over een eigen productieafdeling en vakbekwame montageploegen.


Actueel

Vacature vrachtwagenchauffeur

Vacature vrachtwagenchauffeur

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren van staalproducten naar verschillende locaties. Je zorgt ervoor dat de lading op correcte wijze wordt geladen en gelost en dat alle transportdocumenten nauwkeurig worden bijgehouden. Daarnaast ben je het gezicht van ons bedrijf op de weg en draag je bij aan het handhaven van onze hoge standaarden voor klantenservice.

Lees verder
Constructiebankwerker-samensteller

Constructiebankwerker-samensteller

Als constructiebankwerker-samensteller in staalbouw fabriek van IZV -IBS ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen, assembleren ofwel samenstellen van de constructie aan de hand van tekeningen, zodat staalconstructies op locatie in elkaar gezet kunnen worden.

Lees verder
Vacature: Calculator

Vacature: Calculator

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Calculator Staalbouw om ons team te versterken. Als Calculator Staalbouw ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde kostenschattingen en begrotingen voor diverse staalbouwprojecten. 

Lees verder
Machinebediende staalbouw

Machinebediende staalbouw

Voor onze staalbouw afdeling waar constructies op maat worden gemaakt zoeken we een Machinebediende.
Je gaat de volgende machines bedienen: Zaag-boor straat, pons-knip lijn, snij-boor tafel

Lees verder

Direct naar

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems