Vacature Projectleider

Projectleider

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

De projectleider heeft intern nauw contact met de afdeling calculatie en engineering, hij verzorgt de inkoop, maakt de planning en controleert tekeningen. Hij voorziet montageteams van werkinstructies en ziet toe op veiligheid, welzijn en planning. En bewaakt te allen tijde het budget. De projectleider kent de aan hem  toegekende ISO-VCA taken zoals bijvoorbeeld het opstellen van TRA’s en deelplannen. De projectleider rapporteert aan de directie.

Een flexibele, klantgerichte en commerciële instelling, die naast het coördineren van een project de regie in de planning behoudt. Een collega die efficiëntie, leveren van kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

HBO werk- & denkniveau en een relevante opleiding. Communicatief vaardig. Kennis van ConstruSteel is een pré evenals enkele jaren aantoonbare ervaring.  

Wat bieden wij
Een dynamische baan met veel ruimte voor zelfstandig werken en goede back-up van een team collega’s. Mogelijkheid tot doorgroeien en bijscholing. Naar wens kan een loopbaanplan opgesteld worden bij aanvang van het dienstverband. Een goede salariëring en werken in de mooiste delen van Nederland en Vlaanderen.

Stuur een mail naar work@izv.nl t.a.v. Minouche den Doelder of bel: 0114-687200

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems